Technisch Handelsbureau Meerman Jr b.v. is op 1 januair 1966 door Jaap Meerman opgericht, met als vestigingsplaats Hendrik Ido Ambacht. Meerman Jr b.v. geldt als een echt familiebedrijf.                       In eerste instantie richtte hij zich op de verkoop en reparatie van kleine machines, gereedschappen en wegbebakening voor de GWW en ondergrondse infra. Wij verkopen, verhuren, repareren en keuren vanuit Hendrik Ido Ambacht machines en gereedschappen voor de ondergrondse infra-, weg- en waterbouw en de hovenviers in heel Nederland.

Nu, ruim 45 jaar verder, zijn we nog steeds gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.

Merken

Vanaf 1978 zijn wij exclusief importeur van Tracto Technik.

In de loop der jaren zijn er nog vele merken bijgekomen.

Zo zijn wij al 15 jaar importeur van Probst, kijk voor het volledige programma van Probst op www.probst.nl.

 

Wij zijn A-Dealer van:

Atlas Copco compressoren, stampers, trilplaten ensloophamers.

Almi klinker- en steenknippers

Spectra lasers, waterpassen, machine ontvangers en rioollasers

Honda aggregaten en waterpompen

Dolmar motorslijpers en tuin- en parkmachines.

Husqvarna motorslijpers

BMI meetgereedschappen

Knoxfield werkkleding

De Wit gereedschappen

Makita electrisch- en accu gereedschap

 

Ook hebben wij SafeWorker pbm's, een complete lijn zaagbladen, Knipex gereedschap, Lansas rioolafsluiters, Atlas schopstelen, Carat zaagtafels, TriCorp/Hydrowear RWS kleding, Cerva werkkleding, Peltor, 3M en nog veel … heel veel meer.

 

WIj zijn al jaren BMWT-keur station, waardoor eisen worden gesteld aan onze kwaliteit en service. Wij geven onze klanten een goed passend advies naast een goed produkt voor een eerlijke prijs.  Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

 

Webwinkel

Van alle producten in de webwinkel is het grootste gedeelte uit voorraad leverbaar. Levering volgt doorgaans binnen 24 uur, mits anders aangegeven. Onze verzendkosten zijn standaard € 8,95.

 

Meerman Jr., afgebakend de beste.